For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Kérdések és válaszok

 • Kell-e, regisztrálni hirdetés feladásához?

  Igen, a hirdetés feladása előtt kell regisztrálni, és a kívánt hirdetési csomagot kiválasztani. A sikeres regisztráció után lehetőséged van korlátlan számú hirdetés feladására.

 • Hogyan tudok regisztrálni?

  A regisztráció a https://www.josagok.com/regisztracio/ linken 1 perc alatt elvégezhető. A regisztrációhoz vezető linket, illetve a gombot, a menü jobb felső sarokban találod. A regisztráció után máris feladhatod az első hirdetésed.

 • Elfelejtettem jelszavamat. Mit tegyek?

  Új jelszót a bejelentkezés oldalon, a bejelentkezési form alatt található, arra kattintva az emailcím megadásával van lehetőséged egy új jelszó beállítására.

 • Hogyan tudok hirdetést feladni?

  Kattints a hirdetésfeladás gombra a felső menüben, majd válaszd ki a megfelelő rovatot, kategóriákat, majd értelemszerűen töltsd ki a mezőket. Ha menet közben hibajelzést kapsz, akkor javítsd a hibát és folytasd addig, amíg a kész hirdetés meg nem jelenik.

 • Mennyibe kerül a hirdetés?

  A normál hirdetés minden regisztrált tag számára ingyenes és korlátlan. Kiemelt csomagok több lehetőséget kínálnak, mint a hirdetés kiemelése, és a rögzítés. Ezek használatához egy doboz cigaretta áráért, meg kell vásárolnod a "Profi" vagy "Üzleti" csomagot.

 • Hirdetésemet szeretném törölni, módosítani. Hogyan kell?

  A saját adatlapodon a "Hirdetéseim" lapon látod a hirdetéseidet. Itt láthatod a törlés és a módosítás gombokat is, azok használata értelemszerűen működik.

 • Mi az hogy "kiemelt hirdetés"?

  A kiemelt hirdetések külön meg vannak jelölve "kiemelt"-ként ami jobban látható és a többi hirdetéstől jól elkülöníthető. Kiemelt hirdetés csak a profi és az üzleti csomag tulajdonosai számár elérhetőek.

 • Mi az hogy "Rögzített hirdetés"?

  A rögzített hirdetések a a többi hirdetés előtt, a lista tetején jelenik meg. Ha több ilyen hirdetés van egy kategóriában, akkor mindig a legújabb van a lista legtetején.

 • Hogyan tudok "Profi" vagy "Üzleti" csomagot megszerezni?

  A "Profi" vagy "Üzleti" csomagot, az Előfizetői Csomagok menüpont alatt találod meg. https://www.josagok.com/elofizetoi-csomagok/ Ezek megvásárlásával azonnal aktívak lesznek, így a megvásárlás után máris használhatod a kiemelést és a rögzítést a feladott hirdetéseknél.

 • Mit kell tennem ha lejárt egy hirdetésem de szeretném tovább használni?

  Ebben az esetben a saját profilod alatt, a hirdetések lapfülre kattintva láthatod a hirdetéseket, és azok állapotát, Ami már jelárt, és tovább akarod futtatni, azoknál ki kell választani a az "Aktivál" opciót és máris tovább él a hirdetés.

 • Mi a teendő akkor ha egy hirdetés már nem aktuális, mert a termék elkelt?

  Ebben az esetben a saját profilod alatt, a hirdetések lapfülre kattintva láthatod a hirdetéseket, és azok állapotát, Ami már elkelt, azoknál ki kell választani a az "Eladva" opciót és ettől kezdve ez a hirdetés inaktív lesz, és nem jelenik meg a többi között.

 • Hogyan tudom a térképen megjeleníteni a hirdetésem?

  A hirdetés feladása folyamatában, amikor odaérsz a térképhez, annak a bal felső sarkában van egy kereső, ahova be kell írni a helyet, várost, települést, amit szeretnél megjeleníteni. A beírás során automatikusan feldob javaslatokat, amiből kiválasztod azt, ami a legközelebb van hozzád. Ha nem elég pontos a pozíció, akkor a térképen a helyjelölő ikont oda tudod mozgatni, ahol szerinted a legjobb. Ha ezzel kész vagy, akkor a jelölőt igazítsd a kép középére, mert a véglegesítéskor úgy fog megjelenni.

 • Feladtam a hirdetésem, de csak nekem látható, a többi közt nem.

  Az új hirdetéseket a megjelenés előtt egy adminnak el kell fogadni. Ilyenkor átnézzük, hogy minden rendben van-e, nem hiányzik valami, esetleg hiba van benne. Ha minden jó, akkor elfogadás után megtalálod a többi között. Ha valami nem optimális, akkor javítjuk, ha nem egyértelmű, akkor felvesszük veled a kapcsolatot, a hibajavítás céljából. Ha ez renden van, akkor mehet ki a hirdetés. Ezzel a folyamattal garantáljuk, hogy nem kerül ki olyan hirdetés, ami nem felel meg a valóságnak.

 • A hirdetés kategóriák közt nincs olyan, ami nekem megfelelne. Mit tegyek?

  Ez egyszerű. Tedd be a hirdetést egy olyan kategóriába, ami szerinted a legjobb, és írd nekünk, hogy mi az ami szerinted hiányzik. Ebben az esetben egyeztetünk, és létrehozzuk neked azt a kategóriát, vagy alkategóriát, ami a kérésednek a leginkább megfelelő. Elérhetőségünk: https://www.josagok.com/elerhetoseg/ (al alsó menüben is megtalálod)

 • A regisztrációnál meg kell adnom a telefonszámomat de én nem szeretném.

  A Regisztrációnál megadott szám, nem látható a profilodon, azt más nem fogja látni. A regisztrációnál megadott telefonszám, egy későbbiekben bevezetésre kerülő telefonszámra épülő hitelesítés célját szolgálja majd, ami a felhasználók biztonságát hivatott növelni. A telefonszám a hirdető és vásárló közötti kapcsolattartás eszköze, a hirdetésben meg tudod adni, de akár dönthetsz úgy is nem nem teszed, ebben az esetben nem is lesz látható.

Top