For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Bemutatkozás

Bemutatkozás

2019 11. 16.

Bemutatkozás. A világ tele van rossz és gonosz dolgokkal, tele van gonoszsággal, intrikával és önzéssel. Ebből nem kérünk! Az embereknek sokkal inkább szükségük van a jóra, olyan dolgokra, ami építő jellegű, ami előremutató, ami szép, és jó.

A mi küldetésünk, hogy összegüstjük a jóságokat, amik megörvendeztetik a testet és a lelket, hogy minden napra legyen valami jó.

Igyekszünk összegyűjteni a témához kapcsolódó jó dolgokat, ám ehhez a Te segítséged is kell. Nem tudunk mindenhol ott lenni, nem látunk mindent, és nem tudunk mindenről információt összeszedni, és közzétenni. Ha szeretnél nekünk segíteni, akkor nem kell messzire menned, ha tudsz a környezetedben valamiről, ami jó, azt oszd meg velük. Ha neked olyan a mindennapi tevékenységed, a munkád, a hobbid, ami másokat is érdekelhet, akkor ídr le, írd meg nekünk és közzétesszük.

Ha szeretnéd bemutatni a vállalkozásodat, a hobbidat, a munkádat, akkor a legjobb ha regisztrálsz az oldalra, és a saját neved (céged neve) alatt közzéteheted, bemutatva a szolgáltatásod, vagy a termékeidet. Erre használhatod a Jóságok beküldése oldalt, ahol részletesen leírtuk, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni a tartalomnak. Elküldheted e-mailben is: josagok@josagok.com.

Ha rendszeresen szeretnél jóságokat közzétenni, akkor regisztrálj az oldalon, és könnyedén posztolhatsz. Ha neked is tetszik ez a fajta kezdeményezés, akkor a vendégkönyvben írd le a gondolataidat néhány mondatban, hogy más is olvashassa.

További jó szórakozást minden olvasónknak.

Mi nem küldünk SPAM leveleket!

Jó hír az olvasóinknak!

2020 06.18.

A mai naptól a jóságok sorát kiegészítjük egy apróhirdetés rovattal, ami mindenre kiterjedően, és szerteágazóan segíti a látogatóinkat abban, hogy megtalálják amire vágynak és végre megszabaduljanak a régen megunt és feleslegessé vált ócskaságoktól.

Az apróhirdetésben szeretnénk mindenkinek lehetőséget adni, hogy hogy a rovat használatával megkönnyítse a hétköznapokat, segítsen megtalálni a kedvenceket, eladni a régiségeket, vagy akár új munkát találni. Jelen helyzetben a legnagyobb kihívást a munkahelyek elvesztése okozza, ebben szeretnénk segíteni a látogatóinknak és az olvasóknak.

Az apróhirdetés használata regisztrációhoz kötött, az egy perc alatt elvégezhető, és máris használhatjátok az újdonságainkat.

Adatmódosítás

2020 06.28.

A jóságok Blog és Apróhirdetés oldalon nem fogadunk el olyan hirdetéseket, és bemutatkozásokat, ami Összefüggésben van az alábbiakkal:

  • Bank és hitel
  • Tőzsde
  • Felnőtteknek szóló tartalom
  • Illegális dolgokkal összefüggő tartalmak
  • Pilótajáték *

 

* Minden olyan MLM-nek látszó dolog piramisnak számít, amiben nincs kézzelfogható termék, csak pénzmozgatás.

LEGÚJABB JÓSÁGOK BLOG RÁSOK

A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon

A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon

A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon. Először is pontosítsunk. A legjobb illat az, ami ne...

Bécs lett a világ legzöldebb városa

Bécs lett a világ legzöldebb városa

Bécs lett a világ legzöldebb városa Bécs lett a világ legzöldebb városa, valóságos példakép, „zöld” metropolisként pedig az 1. helyre került...

Mennyire káros vagy egészséges a kávé?

Mennyire káros vagy egészséges a kávé?

Mennyire káros vagy egészséges a kávé? A kávé egyszerre jelenti azon termékeket, melyeket bizonyos kávéfajok magjainak feldolgozásával állít...

Képzeld el azt, hogy a nyaralás alatt nincs szúnyog

Képzeld el azt, hogy a nyaralás alatt nincs szúnyog

Képzeld el azt, hogy a nyaralás alatt nincs szúnyog Nincs szúnyog? Nyáron? Hihetetlen, ugye? Pedig ez a valóság. Talán kevesen tudják, de Bé...

A lélekvándorlás – Egy film, amit látnod kell

A lélekvándorlás – Egy film, amit látnod kell

A lélekvándorlás – Egy film, ami megmutatja neked is! Lélekvándorlás? Az egész világon több mint 1,5 milliárd ember hisz a reinkarnációban, ...

A világunk lélegzetelállítóan szép tájai

A világunk lélegzetelállítóan szép tájai

A világunk lélegzetelállítóan szép tájai A lélegzetelállítóan szép tájak sok embert vonzanak, sokan elképzelték már, milyen lenne körülnézni...

LEGÚJABB JÓSÁGOK HIRDETÉSEK

Top