For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
A lélekvándorlás – Egy film, amit látnod kell

A lélekvándorlás – Egy film, amit látnod kell

A lélekvándorlás – Egy film, ami megmutatja neked is!

Lélekvándorlás? Az egész világon több mint 1,5 milliárd ember hisz a reinkarnációban, abban a hitben, hogy a lélek halál után új testben újjászülethet. A világ legnagyobb egyetemein vannak olyan osztályok, amelyek a reinkarnáció tanulmányozására szakosodtak, és kutatásaik szerint egyre növekvő bizonyítékok állnak rendelkezésre, amelyek arra utalnak, hogy egyes emberek képesek élénken visszaemlékezni a múlt életre. Az ókori űrhajós-teoretikusok szerint nemcsak a reinkarnáció létezik, hanem földönkívüli őseink is kifejezetten az emberi testet úgy tervezték, hogy hordozóvá váljon más világi lények számára. A világ vezetői, mint például a Dalai Láma és még Szaddam Husszein, állítják, hogy a múltbeli hatalmas személyek reinkarnációi a földön kívüli kapcsolatokkal. Ha a lelkek valóban újrahasznosításon mennek keresztül, egyszerűen ez az élet természetes folytatása – vagy lehet, hogy ez a folyamat valamilyen nagyobb cél felé irányul? Az, amely messze túlmutat a Földön?

Gondolj bele, milyen izgalmas lenne, ha a jelenlegi tudásod mellé, birtokolhatnád az előző életekben felhalmozott tudást, a beszélt nyelveket, és mindenféle ismereteket. Képzeld el hogy ezen ismertek birtokában nem lenne a földön butaság, mert a legkevesebb tudással, bárki sokkal okosabb lenne, mint a mostani professzorok. Képzeld el milyen dolgokra lennél képes ennek a tudásnak a birtokában. És gondolj bele abba is, hogy ez milyen fájó lenne azoknak, akik ma az emberiséget elnyomásban tartják, hisz egy képes és okos embert nem lehetne az orránál fogva megvezetni.

Ez a videó bizonyítékokat mutat be, embereket, akik már megbizonyosodtak a lélekvándorlás valódi aspektusáról, mibenlétéről.

[fvplayer id=”3″]

Ha részletesebben is érdekel a téma, olvasd el a Mit tudunk a lélekvándorlásról című írásunkat is.
Ha tetszett, akkor kövesd az iWiW Club oldalunkat is.

Szólj hozzá a facebook profiloddal
Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top