For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon

A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon

A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon

A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon. Először is pontosítsunk. A legjobb illat az, ami neked a legjobban tetszik, amit mindig szívesen viselsz magadon. Épp ezért mindegy hogy más illat mások szerint jobb, vagy drágább, az neked nem kell, és ez így van jól.

A divat meghatározza hogy “mit kell viselned”. De mi van akkor ha az neked nem jön be? A válasz világos, akkor mást fogsz előnyben részesíteni.

A parfümökkel is pont ez a helyzet. Vannak olyan világmárkák, ami “menő” mert mindenhol ezt kínálják, ám az ára igen borsos. Miért? Azért látod mindenhol, mert hatalmas összegeket költ a gyártó reklámra, marketingre, amit végül beleépítenek a termék árába, és ha azt megvásárolod, akkor bizony te fizetted a reklámokat, aminek Te is bedőltél, mert elhitted, hogy az a legjobb, amit a menő magazinok címlapján is látsz.

Ettől a valóság némiképp eltér. Az illatanyagok, amiket ezek a parfümök magukba zárnak, legtöbbször szintetikusan előállított illatok. Van kivétel is, az olyan nagy parfümériák, akiknek nem számít a pénz, akik a mai napig használnak olyan alapanyagokat, ami nem vegykonyhában készül, hanem természetes, valódi növényekből kivont illatanyagokat használnak a termékeikben. Az ilyen gyártók, és készítmények, a legmagasabb árat is szemrebbenés nélkül rácímkézik a parfümös üvegekre, mert tudják, hogy van a ki megveszi.

Lássuk miből áll össze egy olcsó illat.

Az olcsóság nem egyenlő a gyenge minőséggel. Egy parfüm is lehet olcsó, és ezzel együtt pompás, és népszerű. Az ilyen termékekre jellemző, hogy főleg szintetikus illatanyagokat tartalmaz, ami lényegében filléres előállítást lesz lehetővé, és ezzel együtt, az olcsó parfümök általában egyszerű, mondhatni sablonos palackokba kerülnek. Egy egyedi üvegcse, a parfüm árát igen csak megdobja, főleg ha azt valamelyik “híres” dizájner tervezi és a nevével fémjelez. Az alacsony ár egyik legjellemzőbb példája, a Cuba Parfüm. Ennél a termékcsaládnál, nincs egyedi tervezésű csomagolás, hisz a márka alapja, a szivar forma, ami már több mint 20 éve fémjelzi a termékeket. Ezen felül a beltartalom is a legjobb összetevőket tartalmazza, ebből is az Eau de Perfume ás az Eau de Toilette megfelelés miatt a lehető legmagasabb illóolaj tartalommal bír. Ez az összetétel garantálja, hogy a termék megfelel a kategória elvárásainak.

Az alacsony ár egyik legjellemzőbb példája, a Cuba Parfüm
Az alacsony ár egyik legjellemzőbb példája, a Cuba Parfüm

A legjobb illatokat kapod, a legjobb árakon vásárolhatod meg az Olcsó Parfüm Webshop kínálatában.

Szólj hozzá a facebook profiloddal
Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top