For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Megújult és Apróhirdetésekkel bővült a Jóságok

Megújult és Apróhirdetésekkel bővült a Jóságok

Megújult és kibővített jóságok! Eredetileg a jóságok weboldal egy olyan blogként indult, ami telis-tele van jó hírekkel. Miért? Mert a világunk ma egyre inkább tele van olyan hírekkel, ami rossz, negatív ami lehangolj a az embereket, ami rossz érzésekkel tölt el, amik tele vannak félelemmel, és rosszindulattal. Ez nem vezet sehova.
Az embereknek szükségük van a jóra, enélkül nem tudnak megfelelően működni, hibáznak, és sok esetben inkább visszahúzódnak mindentől, mert “ha nem csinálok semmit, nem is hibázhatok”. Biztosan tudod Te is milyen az mikor kapsz egy jó hírt, értesülsz valami igazán jó dologról, és ugyan így tisztában vagy azzal is milyen az amikor csak rossz dolgok vesznek körül.

Itt volt (van) a koronavírus járvány. Ez sok időt vett el az emberek életéből, és ezzel együtt nagyon sok rossz és negatív dolog kapcsolható hozzá, – ezeket nem részletezem, mindenkinél más, – Te is érzed, hogy nincs jó hatással rád.

Most ismét nyitott a világ, még tart a bezárkózottság, ám egyre több ember látja meg a lehetőségeket. Sokan munkát keresnek, még többen a termékeiket, és a szolgáltatásukat szeretnék eladni. Ehhez kívánunk segítséget adni, egyrészt a saját tevékenységed bemutatásával a blogban, másrészt az apróhirdetésekkel.
Az apróhirdetés nem csak magyarországon, hanem szerte a világban használható a magyarok számára, hisz a magyarság a világ számos nagyvárosában jelen van, és mint közösség szükség lehet egymás megsegítésére, támogatásra, és az együttműködésre.

Az apróhirdetés rovat szinte mindent tartalmaz, amire szükség lehet, de ha mégsem, vagyunk olyan rugalmasak, hogy változtassunk a struktúrán, annak mértékében, mire épp igény van, mert minden lehetséges. Az apróhirdetések lokális beállításai alapján, ha megjelenik egy hirdetés mondjuk Drezdában, akkor a keresésben és a kategóriák közt meg fogjuk jeleníteni Drezdát, hogy a helyi közösség is érdemileg releváns legyen a hirdetések és a keresések vonatkozásában.

Mi megtettük az első lépést hogy nektek jó legyen, a továbbiakban nektek kell ráérezni, hogy mi lehet a legjobb, ami mindenikek jó lehet. Add fel a saját hirdetésed most

Sok sikert és jó szórakozást.
Gábor

Katt ide és lájkold a fészbúk oldalunkat!

Szólj hozzá a facebook profiloddal
Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top