For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Egy családias és Olcsó Parfüm Shop

Egy családias és Olcsó Parfüm Shop

Egy családias és Olcsó Parfüm Shop

Sokan szeretitek a fínom illatokat a parfümöket, mert Ahány egyéniség annyi illat! Christian Dior szerint,  „A Nő parfümje többet árul el róla mint a kézírása

Napjainkban már megszokott Parfüm Webshopból rendelni. Sok a lehetőség a nagy márkák vásárlásában és a szolidabb kategóriák rendelésében is. Amiben a mi parfüm webshopunk más mint a többi – Az elérhető áru illatokat forgalmazzuk amik saját közvetlen gyári import termékeink (kizárólagos Közép-európai forgalmazás) és három éve parfümöket gyártatunk, saját fejlesztésű illatokkal és design-nal. Parfümjeink gyártásánál kimondottan a magyar ízlésnek és igényeknek szerettünk volna megfelelni! Mit jelent ez? Milyen a magyar? Olcsón a legjobbat! Ennek az igénynek sikerült megfelelni! A US Prestige 50ml Eau De Parfüm családja (a férfi illatok is Eau de Parfüm minőségűek!) remek árfekvésben és minimum hat órás illatokkal közkedvelt lett a Megrendelőink körében. Paris Prestige parfümjeink is hozzák a minőségi illatokat és a remek árat. Cuba ParfümNew Brand parfüm család 22 éve importáljuk és nagy sikernek számít parfüm shopunkban.

Mitől családias az Olcsó Parfüm Shop?

Facebook oldalunkon napi posztokkal segítjük a választást és a tájékoztatást. Közzétesszük egy-egy Parfüm tulajdonságait, és hogy mire számíts vele kapcsolatban. Sokan írtok tapasztalatokat a posztok alá és ami nagyon jól esik még a megrendelt parfümök képeit is kiposztoljátok a tapasztalataitokkal! Itt elindul egy beszélgetés és aki több infót szeretne vagy illat tanácsadást kér az privát üzenetet küld. Itt kb rögtön vagy 5 percen belül válaszolunk Nektek! Megkérdezzük, hogy milyen illat a favoritod ha Magadnak keresel parfümöt vagy , hogy milyen típusú akinek szeretnéd ajándékba rendelni. Küldünk pár linket amire kattintva rögtön a megrendelésnél találod Magad és nem kell keresgélned. Ez nagyon sok időt megtakarít azoknak akik bizonytalanok a választásban vagy nem ismerik név szerint a favorit illatokat. 2019-ben minden megrendelőnknek a csomagjába beleteszünk egy Kupont ami nem csak a megszokott árengedmény hanem szolgáltatásokat is biztosít a Parfüm Neked webáruházban!

Ingyenes Illat-tanácsadás! Ajándékozási Ötletek

Ennek a célja a családias parfüm webshop kialakítása és Törzsvásárlók kiszolgálása. A visszatérő Megrendelő elégedett és így Törzsvásárlóvá válik akikkel ezek után már könnyedén megértjük egymást. Ez már egy bizalmi kapcsolat amikor a Megrendelő, Törzsvásárló számíthat a kereskedőre, parfüm webshopot működtetőre és viszont!

Ettől egy nem megszokott és mindenkinek tetsző kapcsolat alakul ki ami minket megkülönböztet a többi személytelen webáruháztól! Ezeken kívül még egy sajátságos egyedi gesztust adunk megrendelőinknek ami egy 10000 Ft feletti rendelésre vonatkozik! Aki e felett rendel, annak mi vállaljuk át a SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEIT.  Tehát 10000.- forint felett INGYEN SZÁLLÍTUNK!

Reméljük, hogy ebből a blogból is kiderült milyen családiasan gondolkodunk Megrendelőinkkel, Törzsvásárlóinkkal kapcsolatban?
Tisztelettel várjuk érdeklődésedet a Star Brands Parfüm kft csapata.

FEDEZD FEL MOST A CSALÁDIAS ÉS OLCSÓ PARFÜM SHOP NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET!

Baráti Üdvözlettel,
Póczos Andor
Értékesítési Vezető
+36307975656

Egy családias és Olcsó Parfüm Shop
US Prestige Gold 50ml EDP
Egy családias és Olcsó Parfüm Shop
US Prestige Pink 50ml EDP
Szólj hozzá a facebook profiloddal
Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top